Пријаве за УченIQ STE(A)M камп 2023. у Свилајнцу

Шта је STE(A)M?

STE(A)M је акроним који означава науку, технологију, инжењерство и математику, а додатно слово А представља и уметност. Уз STE(A)M концепт развијају се најважније вештине за 21. век као што су критичко мишљење, креативност, сарадња и комуникација. У СТЕМ активностима фокус је на радозналости, истраживању и игрању кроз чега се учи критичком мишљењу и решавању проблема. Подстиче на креативност, иновативни и предузетнички дух где се сазнања из СТЕМ дисциплина користе за уметничко изражавање и иновације.

Шта је STE(A)М камп?

STE(A)M камп су су осмислили и реализују га наставници који су дугогодишњи практичари и награђивани су на пољу рада са децом за децу чланове удружења. Током трајања кампа ученици ће кроз различите радионице имати прилику да раде на развијању алгоритамског начина размишљања, роботици, билогији, физици, хемији, математици, музици… али и да се баве спортом и рекреацијом у изузетном окружењу намењеном боравку деце и младих.

Када и где се STE(A)М камп 2023 одржава?

STE(A)M камп ће се 2023. године одржати у Свилајцу и то у педиоду од 1. до 7. јула 2023. године. У том периоду ће полазници кампа бити смештени у Дому ученика Пољопривредно-ветеринарска школа у Свилајнцу.

Молимо Вас све информација прочитајетe  ОВДЕ

Пријаве ОВДЕ.